ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ταπητοκαθαριστήρια – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Kαθαρισμός ανάλογα με τον τύπο του χαλιού (χειροποίητα, μηχανής, μεταξωτά, κλπ), επιλέγουμε τον κατάλληλο τρόπο καθαρισμού με σύγχρονα μηχανήματα  -οικολογικά προιόντα -αντιαλλεργική προστασία για την εξουδετέρωση ακάρεων και όλων των μικροοργανισμών.

  

ΦΥΛΑΞΗ

Tα χαλιά φυλάσονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους

ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Mοκετών, σαλονιών

BΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Τα ακάρεα της οικιακής σκόνης είναι το βασικό αίτιο της αλλεργίας στη σκόνη .

Είναι αόρατοι μικροοργανισμοί με οκτώ πόδια και τα περιττώματά τους όταν εισπνέονται , προκαλούν αλλεργική ρινίτιδα καί / ή βρογχικό άσθμα. Τρέφονται με την πιτυρίδα του ανθρώπου και θέλουν υγρασία για να αναπτυχθούν. Εκτιμάται ότι υπάρχουν 5.000 έως 15.000 ακάρεα ανά τετραγωνικό εκατοστό στρώματος.

Τα ακάρεα ζουν μέσα στα στρώματα, τα μαξιλάρια, τα χαλιά και τις μοκέτες ή στα παιδικά παιγνίδια (π.χ.αρκουδάκια). Επειδή υπάρχουν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους τα συμπτώματα μπορεί να είναι συνεχή .Η διάγνωση της ευαισθητοποίησης γίνεται με τα αλλεργικά tests.

Η απευαισθητοποίηση ( ανοσοθεραπεία) στα ακάρεα είναι αποτελεσματική.

ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΟΥΒΕΡΤΩΝ – ΠΑΠΛΩΜΑΤΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι οι κουβέρτες και τα παπλώματά σας κατά την ώρα του πλυσίματος απολυμένονται με το μυκητοκτόνο βακτηριοκτόνο OXY-BOOST της Stainshield το οποίο έχει τη δυνατότητα της θανάτωσης των παρακάτων μικροβίων.

• Escherichia coli

• Pseudomonas aeruginosa

• Streptococcus faecalis

• Staphylococcus aureus

• Klebsiella pneumoniae

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΧΑΛΙΩΝ

Η συντήρηση (βιοκαθαρισμός) είναι υπηρεσία που γίνεται στα χαλιά τα οποία ναι μεν δεν έχουν λεκέδες ή γάριασμα αλλά είναι σίγουρα λερωμένα από σκόνη, ακάρεα και άλλους μικροοργανισμούς.

Περιλαμβάνει παραλαβή – παράδοση, τίναγμα – απομάκρυνση των στερεών ρύπων (σκόνη, ακάρεα και απολύμανση σε μύκητες, βακτήρια, μικρόβια και άλλους μικροοργανισμούς). Είναι μία οικονομική λύση και έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα από άποψη υγιεινής από το να προσπαθήσετε να πλύνετε μόνοι σας τα χαλιά σας.

Η απολύμανση και η εξουδετέρωση των μικροβίων γίνεται με το απολυμαντικό υλικό Sta-Kill

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ

Αναλαμβάνουμε παντός τύπου διορθώματα σε χαλιά χειροποίητα και μηχανής

Κρόσια-Ρέλια, σχησίματα, τρύπες, ξεβαάματα κλπ

ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΣΜΗΣΗ

 

Ταπητοκαθαριστήρια “Σταύρος Κατσαφάδος”